Два взрива станаха в Пловдив за броени часове.Фризьорски салон в

...
Два взрива станаха в Пловдив за броени часове.Фризьорски салон в
Коментари Харесай

Два взрива с много разрушения в Пловдив

Два гърмежа станаха в Пловдив за броени часове.

Фризьорски салон в Пловдив осъмна взривен и съвсем изцяло погубен, оповестяват от Българска национална телевизия. От полицията към момента няма публична информация дали става дума за тенденциозен палеж.

Обектът се намира на улица " Босилек " и сигналът за случая е подаден от хора, които живеят в блоковете насреща. Те са се събудили от мощен гърмеж малко след 2 часа и са видели по какъв начин пламъци обгръщат пространствата. По-късно са чули още няколко по-леки гърмежа.

Две пожарни коли са гасили огъня, а от Криминална полиция тази заран вършиха оглед
Собствениците, които през днешния ден разчистваха на място, към момента не знаят каква е повода за случая и занапред ще вършат оценка на материалните вреди, които са огромни.

Силен гърмеж унищожи къща в пловдиското село Брестовица. Вероятната причина за изнцидента е гръмнал бойлер, като по знамение няма потърпевши. 

" На един от най-светлите християнски празници, нощес, Господ беше с нас и избави едно българско семейство! Разруши се къщата на Хари Велов в резултат на повреда! ", написа жена от селото в локална фейсбук група.

Тя моли всички, които имат опция, да оказват помощ на потърпевшото семейство.

Хора от селото се сплотяват, с цел да разчистят отломките. Те са подготвени да оказват помощ и с храна и движимости от първа нужда за фамилията, написа plovdiv24.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР