Два тежки процеса за убийство ще стартират в Бургаския окръжен

...
Два тежки процеса за убийство ще стартират в Бургаския окръжен
Коментари Харесай

Тръгват делата на Киро Принца и черната вдовица Веселина

Два тежки процеса за ликвидиране ще започват в Бургаския областен съд тази седмица, оповестява " Флагман ".

В четвъртък предприемачът Кирил Христов, прочут като Принца, ще застане на подсъдимата пейка две години, откакто простреля основния си готвач Никола Колев, а по-късно се опита да прикрие закононарушението.

Същият ден стартира и делото на Веселина Гинева, упрекната в жестокото ликвидиране на брачна половинка си – уважавания инж.Димитър Миразчиев, който бе малтретиран от Веселина, погубен, а по-късно тялото му захвърлено в резервоар в Морската градина на Бургас. Веселина близо две години криеше, че брачният партньор й е починал и вземаше огромната му нефтохимска пенсия. Заради това й бе залепено прозвището: Черната вдовица.

Двата процеса са измежду най-тежките за тази година в Бургаския областен съд. По системата за инцидентен асортимент те бяха разпределени на Катя Господинова, която е съдия-докладчик по делото на Кирил Христов-Принца и Яни Гайдурлиев – на Веселина Гинева.

Обвиненията и против Принца, и против Веселина Гинева са по чл.115 –най-тежкият от Наказателния кодекс. Веселина евентуално ще се признае за отговорна и одобри всички обстоятелства в обвинителния акт, с цел да не гние до края на живота си зад решетките, само че Кирил Христов пледира за непорочност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР