Два скандала е имало преди смъртта на Денис Теофиков. Тази

...
Два скандала е имало преди смъртта на Денис Теофиков. Тази
Коментари Харесай

Два скандала преди смъртта на Денис Теофиков! Версиите на приятели и съседи коренно се различават

Два абсурда е имало преди гибелта на Денис Теофиков . Тази версия е една от най-разпространените. Преди нещастието в неделя сутринта другар на Денис дружно с приятелката му Алекса Ангелова ги поканил на ваучър в комплекс „ Цариградски “ в София. Двойката отишла в комплекса, като и двамата били в въодушевление, по думите на съседи.

Заради мощната музика и викове обаче съседи правили няколко пъти забележки на притежателя на жилището. Към 4,30 ч извика ли полиция. Дежурните служители на реда пристигнали на адрес и се разбрали с купонджиите да понижат децибелите. Малко откакто си тръгнали, мощната музика и крясъци от нов скандал траяли. Инцидентът е станал след 6 ч сутринта, сигналът в полицията е регистриран в 6:50 ч.

Съседи обаче разкриха пред „ Телеграф “, че гримьорката

 

Алекса е била пред блока преди съдбовния полет на артиста ,

а той е останал в жилището с неговия другар. Теофиков споделил, че ще изпуши една цигара на терасата. Момчето, като се обърнало към терасата, видяло по какъв начин Денис потегля да скача, обаче не можело да реагира, с цел да го хване. То хукнало незабавно към тялото на Денис, викнало приятелката му и изтичали градинката, където тялото му паднало. Вследствие на крясъци съседи излезли в градинката и подали сигнал в Министерство на вътрешните работи.

Моментът преди позвъняването на полицията е

заснеман в клип от домоуправителя

на постройката, който се споделя Стефан, след което е бил качен в платформата ТикТок. На клипа се вижда тялото на момчето и приятелката му, само че диря от притежателя на жилището няма.

Апартаментът, от който е скочил Денис, е благосъстоятелност на 47-годишната Боряна И., която има наследник на 20 години, описаха комшии. Друг комшия пък описа, че синът на собственичката на жилището

взимал опиати и това го знаела цялата кооперация.

Според тях на Денис са му дадени наркотични субстанции, а вследствие от резултата им той е станал несъответстващ и е скочил през терасата.

Официално Столична дирекция на вътрешните работи води случая за самоубийство, защото не са открити следи от принуждение по натрупа. Тялото на Денис Теофиков ще се държи до тази неделя в правосъдна медицина. Версиите на другари, съседи и родственици за случая обаче се разминават.

Според сътрудници артистът възнамерявал самоубийството си – преди седмица той почнал да разпитва авера си за жилището му. Знаел единствено, че е на висок етаж. Денис помолил момчето да остави котката си, защото в идващите месеци нямало да има опция да я гледа.

Двамата са оставили в жилището животинчето, храната и тоалетната и до момента в който приятелят му се суетял, Денис излязъл на терасата и скочил. Собственикът на жилището схванал за случая едвам откакто видял отворената врата на терасата и чул ужасяващите писъци на открито на свидетел на нещастието.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР