Два сигнала за извършени кражби във Врачанско през изминалото денонощие

...
Два сигнала за извършени кражби във Врачанско през изминалото денонощие
Коментари Харесай

Полицията е на крак след два сигнала за извършени кражби във Врачанско

Два сигнала за осъществени обири във Врачанско през миналото денонощие подвигнаха полицията на крайник. Престъпленията нямат връзка между тях, научихме от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера на телефон 112 е постъпил сигнал за откраднати скъпи принадлежности. Подателят е софийски жител, а кражбата е осъществена в парцел, който той има, намиращ се в Гложене. Според информацията, която е дал, от къщата липсват електрожен, ъглошлайф, слънчева маска за електрожен и неустановено количество електроди. Мъжът, станал жертва на грабеж, твърди, че крадецът, чиято идентичност не е открита, е проникнал в дома му с щурм през прозореца, като го е разрушил. По случая е формирано Досъдебно произвеждане.
По-рано същия ден е подаден сигнал за откраднат „ Айфон 7 “. Мъжът, чийто безценен телефон е липсващ се явил в Районното на Мездра. 22-годишният пострадал съобщил, че телефонът е откраднат на 23 против 24 септември на територията на Долна Кремена. Неотложни задължения били причина мъжът да подаде незабавно сигнал за откраднатата движимост, а да изчака цяла седмица. Полицаите взели показанията на младежа, и дали ход на разследване за разкриване на нарушителя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР