Два руски изтребителя Су-34 са се сблъскали с небето над

...
Два руски изтребителя Су-34 са се сблъскали с небето над
Коментари Харесай

Кошмар с два руски Су-34 в небето, единият рухна в Японско море, а другият...

Два съветски изтребителя Су-34 са се сблъскали с небето над Далечния Изток. Инцидентът е станал край съветския град Комсомолск на Амур, на 35 км. от брега, в Японско море. 

От съветското военно министерство, представено от международните информационни организации, са удостоверили информацията за произшествието. Инцидентът е станал по време на подготвителен полет.  Според първична информация, екипажът на единия изтребител-бомбардировач е съумял да се катапултира, пише Блиц. 

``
реклама

Според някои данни, малко след случая очевидци са забелязали в небето два парашута. След конфликта единият аероплан е паднал в морето. За другия се появи изказвания, че е съумял да се приземи с развален мотор.

Към момента не е ясно каква е ориста на хората от втората машина. Членовете на екипажа и от двата изтребителя са в неопределеност. Провежда се избавителна интервенция. Има първична информация, че в Татарския проток са видяни спешни светещи сигнали.

Проверява се версията, че водачите не са съумели да преценяват вярно дистанцията сред двете машини или че е зародила непредвидена техническа обстановка и двата самолета, най-вероятно, са се сблъскали.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР