Два руски бомбардировача Ту-22М3 от авиационното подразделение за далечни полети

...
Два руски бомбардировача Ту-22М3 от авиационното подразделение за далечни полети
Коментари Харесай

Русия изпрати стратегически бомбардировачи над Балтийско море

Два съветски бомбардировача Ту-22М3 от авиационното поделение за далечни полети на съветските Въздушно-космически сили са направили плануван полет над неутралните води на Балтийско море . Това заяви пресслужбата на Министерството на защитата в канала Telegram.

Министерството сподели видео с моменти от излитането и следенето на бомбардировачите в небето. В него са показани и фрагменти от пилотската кабина.

По време на полета Ту-22М3 са били съпровождани от съветски изтребители Су-30СМ. Самолетите са били във въздуха в продължение на към пет часа . " На избрани стадии от маршрута на далечните бомбардировачи са били съпровождани от изтребители на непознати страни ", съобщи Министерството на защитата.

Министерството на защитата акцентира, че сходни полети над неутралните води на Арктика, Северния Атлантик, Черно и Балтийско море , както и над Тихия океан, се правят постоянно и се реализират в сходство с интернационалното право.

През септември два съветски бомбардировача Ту-22М3 също направиха плануван полет над неутралните води на Балтийско море. Той също продължи към пет часа и те бяха ескортирани от изтребители Су-35С на Въздушно-космическите сили .

????⚡️ Российские бомбардировщики Ту-22М3 пролетают над Балтийским морем????????

— Vladimir Ross (@Cheiro8)
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР