Два протеста в подкрепа на комплекса Мини Марица-изток са насрочени

...
Два протеста в подкрепа на комплекса Мини Марица-изток са насрочени
Коментари Харесай

Два протеста в подкрепа на комплекса Мини Марица-изток днес в Стара Загора

Два митинга в поддръжка на комплекса " Мини Марица-изток " са планувани за през днешния ден в Стара Загора. Първият е проведен от синдикалните организации на КТ " Подкрепа " и КНБС и е с начален час 10:00 часа пред постройката на община Стара Загора. Недоволството ще се организира директно преди плануваната за 10:30 трета полемика на тематика " Бъдеще за енергийния комплекс " Марица изток " - вероятности и провокации ". Очаква се в нея да вземе присъединяване енергийният министър Румен Радев.

Вторият митинг в отбрана на минно-енергийния комплекс е разгласен за 18:00 часа и ще бъде също пред постройката на община Стара Загора. Той е проведен от съдружие с нестопанска цел " За Марица Изток ". Припомняме, че това е вторият митинг на сдружението за последния месец. Първият се организира на 31 юли.

Организаторите и в двата митинга упорстват за предоговаряне на оповестените Териториални проекти за обективен преход, които бяха оповестени на 10 август на уеб страницата на Министерство на енергетиката, както и опазване на работните места в комплекса " Мини Марица-изток ". 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР