Два препълнени контейнера за боклук в Източен са недосегаеми заради

...
Два препълнени контейнера за боклук в Източен са недосегаеми заради
Коментари Харесай

Куриоз: Блокираха контейнери, препълнени с боклук на пловдивска улица

Два претъпкани контейнера за отпадък в " Източен " са недосегаеми поради строителите на ул. " Богомил " до кръстовището с арх. " Камен Петков ", видя  Plovdiv24.bg. Кошовете за битов отпадък са не просто заоградени с пана от ажурна ограда, разпъната е и жълта лента, само че също така са и отделени с трап, който е изкопан поради подмяната на тръбите за топлофикация.

Явно от общинското сдружение " Чистота " са пропуснали да изпразнят контейнерите преди ремонта, а служащите от строителната компания са почнали да копаят. Сега няма от кое място кошовете да бъдат извозени, с цел да бъдат обслужени. На въпросната улица, която е на половина разкопана, не може да влезе и камион, заради огромните си габарити, а и правата е затворена откъм улица " Лев Толстой ".

Сега единственият метод да се почистят върпсоните два контейнера е с хеликоптер или да се изчака да завърши ремонта. Проблемът е, че миризмата от разлагащия се отпадък, към този момент се усеща от отсрещния тротоар. Въпросният сектор е затворен от 18 август, като в известието си община Пловдив не уточни точна дата за завършек на строителните действия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР