Два питбула нахапаха пекинез пред Пощата в центъра на Пловдив,

...
Два питбула нахапаха пекинез пред Пощата в центъра на Пловдив,
Коментари Харесай

Два питбула разкъсаха кученце в Пловдив

Два питбула нахапаха пекинез пред Пощата в центъра на Пловдив, алармира собственичката на потърпевшото кученце. Случката се разиграла в събота към 12 часа вечерно време, когато приятелят на дамата разхожда пекинезът им в Центъра. Оттам изскачат два питбула, които са били оставени без намордник и каишка да обикалят към разкопките, а притежателите им даже не били в близост. Те се нахвърлили на беззащитното животно.

Единият питбул ухапал кученцето по корема, а другият го хванал за крайници. Собствениците пристигнали малко по-късно – единият от тях даже блъснал своя питбул за да го спре, само че несполучливо.



 Наложило се е потърпевшото животинче да посети незабавна помощ и оттова станало ясно, че то има два счупени пръста на задния десен крайник и дълбока отворена рана към коремната празнина.  Със притежателите на ухапаното куче в клиниката отишъл и единият от притежателите на питбулите, който е поискал да окаже подпомагане. Другият обаче се покрил.

Очевидци споделят, че последните няколко вечери единият притежател на питбул пускал своя любим напълно умерено в Центъра без намордник и каишка.

Приятели на пострадалите споделили, че въпросните животни стряскали и децата им.

Жената твърди, че е подала тъжба в полицията по отношение на избягалия притежател.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР