Два пъти съм си чупила носа, разкри навръх 70-ия си

...
Два пъти съм си чупила носа, разкри навръх 70-ия си
Коментари Харесай

Камелия Тодорова отказала да се срещне с истинския си баща

" Два пъти съм си чупила носа ", разкри точно на 70-ия си рожден ден Камелия Тодорова. Джаз звездата е безапелационна: " Няма да го оперирам! ", зарече се тя. Изпълнителката на " Не ме гледай по този начин, момче " показа, че се усеща прелестно за възрастта си и няма никакви проблеми с дишането поради чупения си нос.

" Това е част от чара ми. Носът ми би трябвало доста за пеенето. Той е моят резонатор и не бих го коригирала ", стимулира упорството си Тодорова.

Тя счупила за сефте обонятелния си орган, до момента в който рита футбол с момчетата от махалата. Певицата разкрива по този мотив, че постоянно се е " чувствала " повече момче, в сравнение с момиче ". " В предходни животи съм била много пъти мъж. Имам единствено три прераждания като жена, в другите съм била военачалник ", доверява звездата от " Търновската кралица ".

" Бях им вратар на момчетата и мъчейки се да спася топката да не влезе във вратата, паднах и си ударих носа в бордюра ", разказва случката Камелия Тодорова.

Втората играчка-плачка сполетяла родната легенда на суинга, до момента в който карала лудешки велосипед. " Спуснах се по надолнище с колело, изхвръкнах и се приземих на трамвайната линия по лице ", спомня си второто трошене на носа Камелия.

В последните си обществени изяви изпълнителката на " Летят среднощните таксита " натъртва на вярата си, че " идва от аристократично семейство ". Това не значи фамилна идилия. Тодорова е отгледана и възпитана от втория си татко, приет столичен ерудит и културтрегер, един от най-изтъкнатите преводачи от френски у нас.

" Биологичния си татко не го признавам. За мен родител е индивидът, с който съм живяла в детството си - Кирил Тодоров ", призна след дълго безмълвие по тематиката именитата певица. Кеми направи и едно явно нелесно самопризнание - за отказана среща с биологичния си татко. По думите на нейни сътрудници същинският й баща бил дълготраен артист в оперетата и точно от него тя наследила музикалната заложба.

" Той ми се обади и изиска да се срещнем, с цел да види децата. Беше към този момент на възраст, болен. Отказах и поради майка ми, и поради татко ми. Пак споделям, постоянно съм считала единствено господин Тодоров за мой татко. Нищо че не наподобявам на него ", разчиства " скелетите от дрешника " Тодорова.

Когато се връща обратно, тя си спомня и уроците на цялото " женско войнство " в рода.

" Мама, всички баби и лели са ме учили да сготвям. Още от дете проявявах интерес и доста помагах в семейството ", споделя певицата. Когато е затрупана с задължения обаче, готвенето минавало на назад във времето. Понякога в такива интервали не слагала залък в уста през целия ден, твърди тя.

" Изпивам сутринта голямо смути и едно огромно кафе. После през целия ден пия вода. Вечер хапвам салата със сирене или месо ", споделя Камелия Тодорова. Но има ли време, " готви на драго сърце ". " Дъщерите ми харесват всичко, което върша като ястия. Внучките са по-капризни, тъй като са дребни ", добавя джаз звездата пред " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР