Два пъти повече оздравели отколкото заразени с Ковид-19 в Русенско

...
Два пъти повече оздравели отколкото заразени с Ковид-19 в Русенско
Коментари Харесай

Два пъти повече оздравели, отколкото заразени с Ковид-19 в Русенско

Два пъти повече оздравели в сравнение с инфектирани с Ковид-19 в Русенско регистрират от Регионалната здравна ревизия. Новите случаи са 51, като измежду тях има и едно дете в учебна възраст.

Най-много са инфектираните в община Русе – 43. Четирима болни има в Иваново, двама в Ценово, както и по един в Бяла и Сливо поле. Без нови случаи са обитаемоте места от общините Борово, Ветово и Две могили. Излекуваните през вчерашния ден са 100, а двама мъже с позитивен тест за ковид са умряли. Справка в Единния информативен портал демонстрира, че региона се подрежда на единайсето място по заболеваемост в страната. За миналото денонощие няма област без нови случаи на Ковид-19, като минимум са записаните в Търговище – петима. На болнично лекуване в Русенска област се намират 246 души, като 54 от тях са в реанимация. Свободните кревати са 142, от които интензивните са 12.

До момента в региона са осъществени 106 278 имунизации, като повторна доза са получили 53 555 души. Бустерна доза имат общо 7 670 русенци.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР