Два отбора в криза откриват 11-ия кръг на еfbet Лига.

...
Два отбора в криза откриват 11-ия кръг на еfbet Лига.
Коментари Харесай

Берое и ЦСКА 1948 ще търсят излизане от кризата

Два тима в рецесия откриват 11-ия кръг на еfbet Лига. Берое приема ЦСКА 1948 под Аязмото през днешния ден от 17:00 часа. Двубоят ще се излъчва онлайн по DIEMA SPORT, а на Gong.bg ще проследим онлайн най-интересното от срещата. 

Заралии започнаха мощно сезона, само че по-късно подредиха четири следващи победи. Густаво Араголаса беше уволнен след загубата от Черно море на " Тича ", а новият треньор Хосе Луис Ачиари дебютира с проваляне от Ботев Враца. Двубоят беше исторически за " зелените ", които за първи път заложиха на стартов състав без нито един българин, а подобен не влезе и като запаса. 

Към момента Берое е в средата на таблицата, само че програмата на тима в идващите кръгове е извънредно тежка и обстановката може да стане още по-сложна. Освен това се появиха информации, че клубът е изгубил рейса си, а няма пари да бъде поправена косачката. Това идва на фона на клюки за неизплатени награди и наеми за квартири на играчите. 

Ачиари през днешния ден няма да може да разчита на санкции бранител Франко Минго. В групата на тима се завърна Васил Василев. 

ЦСКА 1948 заема седмо място във краткотрайното класиране, като има и два мача по-малко. " Червените " се намират в серия от два мача без победа, като се счита, че при трети подобен наставникът Николай Панайотов ще бъде уволнен. Специалистът не може да разчита на трайно контузените Джонатан и Евгений Сердюк. Очаква се той да заложи на Видар Кяртансон на върха на офанзивата, откакто исландецът вкара първия си гол за клуба при равенството 1:1 против Черно море в предишния кръг. 

Главен арбитър на срещата е Мартин Великов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР