Два от водещите автомобилни концерна - Volkswagen и Ford, са

...
Два от водещите автомобилни концерна - Volkswagen и Ford, са
Коментари Харесай

Volkswagen и Ford са близо до нова сделка

Два от водещите автомобилни концерна - Volkswagen и Ford, са напълно покрай подписване на ново съглашение. Това е оповестил изпълнителният шеф на немския производител Хеберт Дийс пред други ръководители на Volkswagen по време на среща в Германия.

Според думите на Дийс, VW Group се намира под мощното въздействие на китайския пазар, само че в това време отсъства от този в Съединени американски щати. Глобалният търговски спор сред двете страни слага немския тръст в доста затруднено състояние, от която би трябвало да се търси излаз.

" Преговорите ни с Ford се развиват чудесно и чакам съlсем скоро да завършат с дефинитивно съглашение ", изясни Дийс. Той отхвърли да разкрие други детайлности, само че се чака двата производителя да стартират тясно съдействие в региона на разработка на електрически автомобили и самостоятелни системи за придвижване на транспортни средства

По-рано Volkswagen и Ford подписаха договорка за партньорство в региона на лекотоварните коли. Сега е чака германците да стартират да влагат съществени средства в дъщерната компания на Ford - Argo AI, която създава точно самостоятелни системи за коли.

Доскоро Volkswagen си сътрудничеше в това направление с компанията Aurora, разработваща аналогични безпилотни технологии, на неотдавна това съдействие беше прекъснато.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР