Два от тимовете в долната половина на таблицата и замесени

...
Два от тимовете в долната половина на таблицата и замесени
Коментари Харесай

Херта измъкна точка, спасението за Арминия е вече мираж

Два от отборите в долната половина на таблицата и забъркани в битката за избавление в Бундеслигата Арминия (Билефелд) и Херта (Берлин) приключиха наедно 1:1. Гостите от столицата започнаха по-добре дуела и съумяха да основат много грижи на своя съперник в началните минути. Щефан Ортега трябваше да се намесва уверено при удар с глава на Сердар, а малко по-късно и против Марко Рихтер.

Домакините можеха да открият резултата малко след началото на втората част, само че удар на Гонсало Кастро бе избавен от Марсел Лотка. Малко по-късно обаче играчите на Херта взеха преднина, когато Лукас Тусар съумя да насочи топката отблизо в мрежата за 1:0. Малко след попадението от Арминия стачкуваха с искане за дузпа, само че те не бяха почетени от съдията.

Двата отбора не можеха да се похвалят с доста голови благоприятни условия пред двете порти, а вярата на домакините като че ли се изпаряваше от ден на ден, с цел да се стигне до 91-ата минута, когато Йоаким Нилсон съумя да възвърне равенството за 1:1.

С това тъждество Херта към този момент има 33 точки и продължава да заема 15-ото място в класирането тъкмо над чертата, до момента в който техните съперници в днешния ден Арминия е с 27 на 17-ото, а спасението става все по-голям мираж.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР