Два от останалите ни представители в европейските клубни турнири ще

...
Два от останалите ни представители в европейските клубни турнири ще
Коментари Харесай

Жребий за ЦСКА и Локомотив в Лига Европа

Два от останалите ни представители в европейските клубни шампионати ще научат жребия си за втория квалификационен кръг във втория по мощ клубен шампионат в Европа - Лига Европа. Става въпрос за вицешампиона ЦСКА и носителят на Купата и Суперкупата на България Локомотив (Пловдив). Жребият стартира в 14:00 и ще можете да го с.
В предходния кръг " армейците " се оправиха мъчно след цялостен поврат и победа с 2:1 над непретенциозния малтийски Сиренс, до момента в който " смърфовете " се мъчиха до последната минута и надвиха с минималното 1:0 над черногорския Искра.
 Преодолими противници за ЦСКА, Локо Пловдив и Славия в ЛЕ Преодолими противници за ЦСКА, Локо Пловдив и Славия в ЛЕ
Вицешампионът ЦСКА разбра противника си за първия квалификационен кръг в шампионата Лига Европа. " Червените " бяха сложени в този първи к...
Във втория квалификационен кръг много по-сериозни противници чакат родните клубове. Футболистите на Стамен Белчев ще играят против един всред Бате Борисов (Беларус), Шкендия (Македония) и Партизан (Сърбия), като несъмнено македонският отбор наподобява най-привлекателен за ЦСКА, до момента в който сръбският - най-тежък.
За Локомотив (Пловдив) може да стане извънредно мъчно да преминат към третия квалификационен кръг, тъй като един от евентуалните противници е британският гранд Тотнъм. " Смърфовете " ще се надяват да го избегнат и да попаднат на украинския ФК Колос. Третият вид е израелският Апоел Беер Шеева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР