Два от основните спонсора на звездата на Ювентус Кристиано Роналдо,

...
Два от основните спонсора на звездата на Ювентус Кристиано Роналдо,
Коментари Харесай

EA мисли да махне Кристиано Роналдо от обложката на FIFA 19 заради обвиненията в изнасилване

Два от главните спонсора на звездата на Ювентус Кристиано Роналдо, са обезпокоени от обвиняванията за обезчестяване, отправени против петкратния притежател на Златната топка.
Nike и EA Sports излязоха с публична позиция, в която двете компании декларират, че наблюдават деликатно развръзката на случая. Полицията в Лас Вегас възобнови следствие от 2009 година, откакто Катрин Майорга показа нова информация.

“Ние сме надълбоко загрижени от обезпокоителните изказвания и ще продължим да следим обстановката деликатно ”, оповестиха от Nike.

От EA Sports също направиха коментар.

“Видяхме отчета, който в детайли разказва изказванията против Кристиано Роналдо. Наблюдаваме обстановката от близко. Очакваме спортистите, които имат контракти с нас, да се държат по метода, който подхожда с полезностите на EA ”, обявиха от компанията.

Nike и Роналдо са сътрудници от 2003 година, а през 2016 година подписаха ново съглашение. По неофициална информация то е на стойност 1 милиарда $ и е доживотно.

Ръководството на Ювентус най-накрая наруши мълчанието си по отношение на протичащото се и поддържа футболиста с пост в Twitter.

„ Кристиано Роналдо сподели през последните месеци своя страховит професионализъм и посвещаване, които са високо оценени от всички в Ювентус. Събитията, които биват датиран отпреди съвсем 10 години, не трансформират нашето мнение, което се споделя от всеки, който се докоснал до този популярен първенец ”, допълниха от торинския гранд.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР