Два от големите вериги ресторанти в Америка може скоро да

...
Два от големите вериги ресторанти в Америка може скоро да
Коментари Харесай

Две големи вериги ресторанти в САЩ могат да се обединят и да споделят места за хранене

Два от огромните вериги заведения за хранене в Америка може скоро да бъдат обединени. Applebee's и IHOP, и двете благосъстоятелност на Dine Brands Inc., скоро може да имат местоположения с двойна марка, които споделят задната част на къщата и смесената предница, съгласно позвъняване за приходите от компанията предходната седмица.

Изпълнителният шеф на Dine Brands Джон Пейтън сподели, че към този момент са тествали модела на осем „ прототипа “ в интернационален проект, в това число най-новия ресторант Applebee's-IHOP в Леон, Мексико.

Компанията се надява да отвори през заведенията за хранене с двойна марка в Съединени американски щати, когато намерят „ подобаващата опция да го показват “, сподели Пейтън по време на диалога. сред Applebee's и IHOP. „ На закуска, когато има повече клиенти на IHOP, клиентите могат да седнат в зоната на Applebee и назад на вечеря “, сподели той.

По време на диалога за облагите той сподели, че заведенията за хранене с две марки печелят два пъти повече пари от обичайните, независими места на Applebee и IHOP. „ Което бих...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР