Два остри камъка брашно не мелят, каза почетният председател на

...
Два остри камъка брашно не мелят, каза почетният председател на
Коментари Харесай

Ахмед Доган с ход: Предложи ДПС да има двама съпредседатели

Два остри камъка брашно не мелят, сподели почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган в свое послание.

„ Обръщам се към вас с паника и угриженост за това, което става в структурите на Движение за права и свободи. Дълго време умишлено се самоизолирах и по тази причина имах потребност от повече време, с цел да осъзная станалото и ставащото в живото групово тяло на Движение за права и свободи. Движение за права и свободи е на път да се трансформира в корпоративна, платена, партийна организация ", показва той.

„ Знам, че политика без финансиране не се прави, само че има една сериозна граница, прекосяването на която ни трансформира в друго политическо качество. Защото ползите на " пазарната народна власт " „ изяждат " обичайните полезности на демокрацията. За страдание, това е особено за всички политически сили “.

„ В незабавен порядък предлагам стабилизиране на организацията в обичайните региони на Движение за права и свободи и разширение на партийното строителство в нетрадиционните региони ", добави Доган.

„ Предлагам на вашето внимание формула за намиране на решение за бъдещото развиване на Движение за права и свободи. Ключът за намиране на „ излаз " в тази обстановка е единствено в съпредседателството на господин Делян Пеевски и доцент доктор Джевдет Чакъров “, показва Ахмед Доган.

Според Доган Джевдет Чакъров би трябвало да носи отговорност най-вече за обичайните региони на Движение за права и свободи, за добросъседските взаимоотношения с Република Турция и с демократичните обединения , тъй като той в продължение на 14 години девет поредни мандата е бил член на Бюрото и вицепрезидент на Либералния Интернационал.

Делян Пеевски е представител на новото потомство технократи в политиката, които имат, сякаш, присъщ инстинкт за прагматично решение на проблемите на хората и на страната . За малко време той се очерта като парламентарист и ще боде положително да продължава да се утвърждава в това направление. Визирам партийния му ангажимент да се концентрира най-вече в разширение на електоралното наличие на Движение за права и свободи “, прецизира Доган.

„ Пожелавам на политическия хайлайф на Движение за права и свободи и на страната 2024 година да бъде закрепено от бъдещите историци като начало за полагане на нов метод за политическо мислене и политическо деяние. Бъдете живи и здрави! Всевишният да ни е на помощ “, приключи почетният ръководител на Движение за права и свободи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР