Два обира за 10 минути са извършени в Перник. Жертвите

...
Два обира за 10 минути са извършени в Перник. Жертвите
Коментари Харесай

Избягали от час ученици обраха 2 жени за 10 минути

Два обира за 10 минути са осъществени в Перник. Жертвите са дами, а крадците - възпитаници, които бягат от час, с цел да крадат.

Престъпленията са осъществени на студентския празник - 8 декември, измежду бял ден в пернишкия квартал „ Изток”, заяви Нова тв.

Перничанките Росица и Милена са нападнати в тил и обрани. Едната жена изхвърляла боклука, а другата отивала да заплати налога на автомобила си. И двете жертви пробвали да догонят крадците, само че без триумф.

"Усетих бързи стъпки зад мен. След това бях съборена по очи. Бяха две момчета - младежи. Дърпах чантата си до последно, само че дръжките се скъсаха и момчето, което дърпаше чантата, избяга. В портмонето имах към 100 лв.. Момчетата бяха добре облечени, добре изглеждащи. Това обаче демонстрира, че има огромен проблем в публичното здраве ", споделя Милена Миленкова.

В чантата на другата обрана Росица Димитрова е имало 130 лв. от пенсията й и документи.

"Аз съм пенсионер, болна съм, само че вървя да работя. А някои по този начин по най-лесния метод са решили да си изкарват парите, което е възмутително ", споделя дамата.

Четиримата обирджии към този момент са арестувани. Всички те учат в елитна гимназия в миньорския град. Момчетата са на възраст от 15 до 18 години. До момента не са имали престъпни прояви и са посещавали постоянно образователните занятия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР