Два милиона лева са дадени на БАН за доклада за

...
Два милиона лева са дадени на БАН за доклада за
Коментари Харесай

Експерт: Платихме 40 млрд. рубли на „Россатом” за АЕЦ „Белене” при неин бюджет 54 млрд.

Два милиона лв. са дадени на Българска академия на науките за отчета за АЕЦ „ Белене ”. Докладът е стигнал до БЕХ и оттова е върнат поради финансовата част. 10 разновидността са били направени. Това съобщи в предаването „ Честно казано с Люба Кулезич ” енергийният специалист Васко Начев.
Няколко от разновидностите на отчетите показват, че финансово АЕЦ „ Белене” е неблагоприятен. Корупционната възглавница е сериозна – към 2 милиарда Убеден съм, че това е следващият опит за следващото харчене на ненужни пари.

Бюджетът на „ Россатом” е 54 милиарда рубли, а България заплати 40 милиарда. България финансира активността на „ Россатом”. Една част от активността на съветската компания е против самата България.

Няма подобен план, който може да се осъществя без държавна помощ. Няма никакви китайци, които да имат интерес към „ Белене”. Като частен план няма банка, която да застане зад него, няма и застрахователна компания, която да застане зад него. 1 милион евро ще ни коства всяко едно работно място, сподели още Васко Начев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР