Два месеца преди откриването на Фаза 1 на най-мащабния многофункционален

...
Два месеца преди откриването на Фаза 1 на най-мащабния многофункционален
Коментари Харесай

Garitage Park привлече още 7 компании като наематели в комплекса


Два месеца преди откриването на Фаза 1 на най-мащабния многофункционален комплекс в България Garitage Park, първите две офис здания са отдадени над 90%, а 130-те жилищни единици, включени в тази фаза и ситуирани в ниски блокове и редови къщи, са изцяло осъществени.

„ Изключително сме удовлетворени, че скоро откакто привлякохме за собствен наемател високотехнологичната компания VMware, нашият план и средата, която той предлага, оцениха компании като Milestone Systems, Euroccor и Atos Bulgaria Competency Centre, част от международния водач в цифровата промяна Atos. Радваме се, че Garitage Park се нарежда сполучливо като привлекателен център на ИТ и аутсорсинг промишлеността в България.”, споделиха Атанас Гаров и Давид Давидов, ръководещи сътрудници в Garitage Park.

 Garitage Park притегли още 7 компании като наематели в комплекса

Наред с офисните площи, напредва реализацията на комерсиалните площи в комплекса – Billa, Lilly, Sopharmacy, Братя Хлебари, са част от обектите, които ще се открият в границите на тази и идната година, осигурявайки редица улеснения и услуги за ползвателите на Garitage Park.

Припомняме, че при започване на годината високотехнологичният колос VMware нае повече от 20 000 кв.м. в офис площи в комплекса, като усвояването им ще стартира през средата на 2019 година Обявената наемна повърхност към момента е най-голямата офисна договорка, сключвана на българския пазар.

Предсрочната реализация на над 90% от офисните площи от Фаза 1 изцяло оправдава упоритостите на вложителите да продължат с бързи темпове реализацията и на идващите две офисни здания – 3 и 4 с обща отдаваема повърхност 48 хиляди кв. м. и 1200 паркоместа. Първата копка на Фаза 2 бе направена през април 2018 година като дружно с нея ще бъде построена и спортна зала „ София парк “ с потенциал 1700 фенове, която ще бъде новия дом на волейболен клуб „ Левски “.

Верни на правилата на BREEAM Communities, английския стандарт за стабилно строителство, Garitage Park дава поръчка потенциалът на залата да бъде употребен и от работещите и живеещи в комплекса, които ще имат опция да практикуват волейбол, баскетбол и футзал. През идната пролет се възнамерява и откриването на спортния комплекс с повърхност над 3600 кв.м., включващ плувен басейн, спортна зала, рехабилитация, СПА услуги и други, допълвайки многото улеснения, които ще бъдат препоръчани от Garitage Park - паркова среда с детски и спортни площадки, главно учебно заведение за 500 деца, заведения за хранене, кафенета и други.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР