Два мача от 9-ия кръг на Първа лига ще се

...
Два мача от 9-ия кръг на Първа лига ще се
Коментари Харесай

ЦСКА посреща ЦСКА 1948 на Армията, Локомотив Пловдив ще си връща върха срещу Етър

Два мача от 9-ия кръг на Първа лига ще се изиграят в неделя, 17 септември. В Деня на София Етър приема Локомотив Пловдив на стадион " Ивайло " във Велико Търново в 17:45 часа, а вечерта е гвоздеят на програмата на кръга - ЦСКА е хазаин на ЦСКА 1948 на " Българска войска " Сблъсъкът е с начален час 20:15.

Двата тима са разграничени от една точка в класирането, като ЦСКА 1948 е 6-и с 13 пункта от 6 мача, до момента в който ЦСКА е с 12 от 7 срещи. И двата отбора са с по няколко отсрочени дуела поради уговорките си в Европа, които завършиха рано-рано с отпадания във втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите. ЦСКА се поокопити след сложното начало на под управлението на завърналия се Нестор Ел Маестро, като записа 2 победи и тъждество в последните 3 кръга за състезание. Тимът ще се опита да надвие идния противник, който го спъна в борбата за купата в края на предишния сезон, като мачът на " Армията " приключи при тъждество 1:1, а Иван Турицов пропусна дузпа в самия край. ЦСКА 1948 от своя страна взе и двете си срещи при новия ментор Николай Панайотов против Етър и Славия, като експертът съобщи, че тимът му по нищо не отстъпва на своите домакини в неделя.

По-рано денем, Локомотив Пловдив ще търси завръщане преди всичко в подреждането, откакто бе преместен от върха от Черно море след успеха на " моряците " над Берое с 2:0. Играчите на Александър Томаш са в страхотна форма от началото на сезона, като реализираха седем следващи триумфа след равенството с Ботев в градското дерби на старта на акцията. Етър от своя страна е на предпоследна позиция с едвам 4 пункта, само че в минали кръг записа първа победа след завръщането си в елита, печелейки визитата на Локомотив София с 3:1.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР