Два кръга преди края на шампионата в холандската Ередивизи, Аякс

...
Два кръга преди края на шампионата в холандската Ередивизи, Аякс
Коментари Харесай

Развръзката в Холандия и дербита от Италия и Испания в ефира на MAX Sport през уикенда

Два кръга преди края на шампионата в холандската Ередивизи, Аякс и ПСВ Айндховен са на върха в класирането с по 80 точки. Грандът от Амстердам има леко преимущество, само че шокиращото отпадане от Тотнъм на ½-финалите на Шампионската лига сигурно ще се отрази на самочувствието на младия отбор на Ерик загар Хаг. Проследи онлайн развръзката в битката за купата в Холандия с директното предаване на мачовете Аякс – Утрехт (MAX Sport 1) и АЗ Алкмаар – ПСВ Айндховен (MAX Sport 2) на 12 май от 15:30 ч.

XXXVI кръг на италианската Серия А ще предложи на почитателите две огромни дербита. В събота от 21:30 ч. Фиорентина е хазаин на състава на Милан. „ Росонерите “ ще преследват наложителна победа, с цел да запазят възможностите си за присъединяване в Шампионската лига следващата година, до момента в който домакините доиграват сезона.
В неделя от 21:30 ч. различен отбор с упоритост за присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон – Рома, посреща осигурилия си купата Ювентус на „ Олимпико “. Двете дербита от италианската Серия А ще се излъчат директно по MAX Sport 3.

Барселона и Реал Мадрид излизат за предпоследните си дуели от Ла Лига в минорно въодушевление. Каталунците завоюваха купата на страната, само че през седмицата шокиращо отпаднаха от Шампионската лига след загуба с 0:4 от Ливърпул. Белият балет пък загуби шансове за трофей още през месец март и от този момент доиграва сезона. Двубоите Реал Сосиедад – Реал Мадрид и Барселона – Хетафе ще можете да наблюдавате директно на 12 май от 19:30 ч., надлежно по MAX Sport 2 и MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР