Два конкурса за ученици под общото название Вълшебството на сезоните

...
Два конкурса за ученици под общото название Вълшебството на сезоните
Коментари Харесай

„Вълшебството на сезоните“ в Хасково

Два състезанието за възпитаници под общото наименование „ Вълшебството на сезоните ” афишира за 12-та поредна година Астрономическата обсерватория при хаскоовския Младежки център. Те са за снимка и рисунка и са отдадени на настъпването на астрономическата пролет. Целта е творбите да илюстрират хубостта на Земята през другите сезони.

Регламентите на състезанията плануват участниците да бъдат разграничени в две възрастови групи (5-7 клас и 8-12 клас) в състезанието за фотографии и в 3 възрастови групи (1-4 клас, 5-7 клас и 8-12 клас) в този за рисунки. Те могат да показват до 4 свои произведения, като се насърчава да бъдат отдадени на другите сезони. Фотографиите и сканираните рисунки би трябвало да се изпращат във формат JPG, да са с положително качество и да не са по-големи от 20MB. Творбите следва да бъдат съпроводени от текст със заглавие на снимката/рисунката, трите имена на създателя, организация (училище, клуб, школа и т.н.), клас, началник и координати за противоположна връзка (пълен и прецизен адрес, телефон и e-mail).

Освен в електронен вид, фотосите и рисунките ще бъдат одобрявани и на хартия. Само изпратените по електронен път ще бъдат оповестени във фейсбук страницата Конкурс „ Вълшебството на сезоните “. Само изпратените на хартия ще бъдат показани в обичайна фотоизложба „ Вълшебството на сезоните “, която ще бъде експонирана в Младежкия център, прецизират уредниците.

Срокът за изпращане на фотосите и рисунките е 10 март 2023 година Конкурсните произведения се изпращат на e-mail: [email protected] или на адрес: Оперативна програма „ Младежки център “, бул. „ България “ 41, 6300 Хасково, за състезанието „ Вълшебството на сезоните “.

Авторите и ръководителите на наградените ще бъдат известени авансово и ще получат премиите си персонално или по пощальон.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР