Два клуба от елита на Белгия искат талант на Ботев

...
Два клуба от елита на Белгия искат талант на Ботев
Коментари Харесай

Клубове от Белгия искат талант от Ботев

Два клуба от елита на Белгия желаят гений на Ботев Враца, разбра " Тема Спорт ". Става въпрос за 19-годишния нападател Мирослав Маринов. Той може да работи и зад тарана, и по крилото, на каквито позиции е употребен от Даниел Моралес.

Представител на огромната белгийска мениджърска организация Куадранс е бил в ложата на стадион " Христо Ботев " при успеха с 2:0 над Берое.

Младежкият национал вкара първия гол и направи доста мощен дуел. Това е впечатлило съгледвача, който незабавно е направил отчет, който е предал на клубовете, които го наблюдават. Става въпрос за Мехелен и Сейнт Труйден. Те са 12 и 13 в белгийската Джупилер лига.

Мирослав Маринов е в проектите у нас и на Ботев (Пловдив), който лятото желае да смени курса и да стартира да залага на млади български играчи.

През този сезон нападателят има 28 мача, 3 гола и 2 асистенции в Първа лига, като тази пролет постоянно влизаше от пейката по решение на Моралес, който го използваше и погрешно по крилото.

Според осведомени управлението на Ботев Враца ще желае 200 хиляди евро за надарения си футболист.

В същото време лекарският щаб на клуба прави всичко допустимо да вдигне звездата Браян Переа за гостуването на Пирин. Мачът в Благоевград е в събота. Колумбийският голмайстор пропусна старта на плейофите поради травма. Той е мощно мечтан от Арда Кърджали.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР