Два хеликоптера на украинските военновъздушни сили поразиха днес петролен резервоар

...
Два хеликоптера на украинските военновъздушни сили поразиха днес петролен резервоар
Коментари Харесай

Украински военни хеликоптери са поразили петролна база в руски град

Два хеликоптера на украинските военновъздушни сили поразиха през днешния ден петролен контейнер в нефтобаза в съветския град Белгород. Те са прекосили границата, летейки на дребна височина, заяви губернаторът на региона Вячеслав Гладков, представен от Ройтерс.

Гладков сподели, че вследствие на нанесения удар е избухнал пожар, при който са потърпевши двама служащи. Някои елементи на града, който се намира покрай границата с Украйна, бяха евакуирани, добави той. Животът на потърпевшите не е в заплаха, посочи губернаторът.

По информация на ТАСС горят осем резервоара с гориво. „ Съществува заплаха от по-нататъшно разпространяване на пожара ”, е декларирал източник от службата за незабавна помощ пред организацията.

Според него на територията на петролното хранилище има общо 27 резервоара, 14 от които са с съдържимост 2000 куб. м. Екип от 170 души е изпратен на мястото в опит огънят да бъде овладян.

An oil depot is on fire in,.

"The emergency services went to the place of fire, measures are being taken to eliminate it ", said Gladkov, the governor of the region in his Telegram channel. — NEXTA (@nexta_tv)
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР