Два елитни френски отбора искат да привлекат през лятото вратаря

...
Два елитни френски отбора искат да привлекат през лятото вратаря
Коментари Харесай

Два френски отбора се интересуват от вратаря на ЦСКА 1948

Два елитни френски тима желаят да привлекат през лятото вратаря на ЦСКА 1948 Даниел Наумов, твърди френският публицист Санти Ауна, представен от Българска телеграфна агенция.

Това са " Сент Етиен " и " Лориен ". Десеткратният първенец на Франция се намира на предпоследното 19-о място в класирането на Лига 1, като в последния кръг ще се опита да изпревари Метц и най-малко да играе бараж за оставане в елита.

В противоположен случай славният отбор ще изпадне в Лига 2. Отборът обаче към този момент мисли за лятната си селекция, като е набелязал българския вратар за конкуренция на титуляра Етиен Грин.

" Лориен " обаче също желае Наумов, като тимът към този момент си обезпечи оставането в Лига 1 и през идващия сезон.

Даниел Наумов е в полезрението на френски клубове след приятелския мач на България против Франция, изгубен с 0:3 през лятото на 2021 година Тогава вратарят направи страховит мач на " Стад дьо Франс " и избави отбора ви от доста по-тежка загуба.

Той е младеж на ЦСКА и " Лудогорец ", като от Разград мина в ЦСКА 1948, който има правата му. Напоследък мястото му в националния " изстина " - поради спор с някогашния треньор на вратарите на селекцията ни Георги Шейтанов.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР