Два дрона са били свалени близо до военна база в

...
Два дрона са били свалени близо до военна база в
Коментари Харесай

Два дрона са били свалени близо до военна база в Московска област

Два дрона са били свалени покрай военна база в Московска област, съобщи губернаторът Андрей Воробьов, представен от Франс прес.

" Два дрона се разрушиха през днешния ден в 05:30 и 05:50 ч. сутринта (02:30 и 02:50 ч. по Гринуич), приближавайки се към складовете на военна база ", намираща се в село Калининец, на към 50 км югозападно от Москва, съобщи Воробьов в Телеграм. Той добави, че те са били свалени от съветските сили и не са предизвикали вреди или жертви и прикани популацията да резервира успокоение.

Според същия източник съветските специфични служби сега проверяват мястото на случая, написа Българска телеграфна агенция.

Москва и Московска област са ситуирани на повече от 500 км от украинската граница, като рядко са били обект на офанзиви с дронове от началото на спора в Украйна през февруари 2022 година Подобни набези обаче се случват все по-често в други елементи на Русия, напомня Агенция Франс Прес. През последните месеци дронове атакуваха и съветски военни бази, както и енергийна инфраструктура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР