Два дни след мача между двата отбора продължиха с взаимните

...
Два дни след мача между двата отбора продължиха с взаимните
Коментари Харесай

"Черно море" обвини "Лудогорец" в непристойно поведение и поиска извинение

Два дни след мача сред двата тима продължиха с взаимните обвинявания един към различен. След като в понеделник първенците разгласиха декларация с изострен звук, адресирана към треньора на варненския клуб Илиан Илиев, през днешния ден " Черно море " отговори.

Преди ден от за Илиев: " водач на мрънкачите в българския футбол, само че чакахме да надскочи растежа си ".

" Илиев е човек, който милее за емблемата на клуба ни. Длъжни сме да застанем зад него и да го подкрепим. По време на изявлението си след мача, нашият треньор с нищо не обиди противника. Проблем на ПФК Лудогорец е, в случай че те са се припознали в думите му ", дадоха отговор от варненския клуб.

" Да наричаш човек, който е постигнал толкоз доста във футбола, който е бил част от европейския първенец Бенфика, който е играл за нашата страна на Световно състезание " водач на мрънкачите в българския футбол " и да показваш изтощение, намеквайки за растежа му това е грозно, непочтено държание. Не отива на клуб, който има претенциите да е измежду водещите в България, който постоянно играе в групова фаза на европейски клубни шампионати. Къде е европейското ви държание, господа?! ", прибавиха от " Черно море " и желаеха индивидът, написал декларацията да се извини.

В понеделник вечер Илиев също изрази своята позицията и сподели, че не мисли да се извинява на " Лудогорец ".

" Няма по какъв начин да се извиня за нещо, в което съм безусловно уверен, че съм прав ".

Той добави, че " Черно море " приготвя видео със противоречиви моменти от срещата, което ще изпрати до Съдийската комисия към Българския футболен съюз. От клуба ще упорстват и за изважаднето на рефера Георги Гинчев.

" Бил съм не неприятен футболист, играл съм на Световно състезание за България, и всичко съм постигнал с труд, хъс и спортна завист и нищо не съм получил безплатно. Това, което желая да предам и на моите играчи. Със сигурност няма да падам на равнището на написалите декларацията, в това да дефинирам, кой е невисок, висок, рус, мургав. Това демонстрира равнището на тези хора за жалост ", написа Илиев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР