Два дни преди мача реванш от плейофите в елиминационната фаза

...
Два дни преди мача реванш от плейофите в елиминационната фаза
Коментари Харесай

Лудогорец с важна информация за феновете преди реванша с Андерлехт

Два дни преди мача реванш от плейофите в елиминационната фаза на Лигата на конференциите Андерлехт - Лудогорец станаха ясни детайлности към пропускателния режим на стадион " Лото Парк ", с който почитателите на единадесеткратните първенци, които ще гледат мача онлайн, би трябвало да се съобразят, оповестяват от клуба.

Двубоят в четвъртък е с начален час 18:45 ч. локално време, като бранша за гостуващи последователи отваря порти в 17,15 ч. Всички почитатели на Лудогорец ще влизат през вход 1 (1 Visitors) на " Лото Парк ". Привържениците подлежат на инспекция от стюардите и органите на реда.

Всички почитатели, закупили ваучери, към този момент са получили своите електрони билети, които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО би трябвало да бъдат разпечатани авансово.

Важно! Домакините не плануват отделяне на мийтинг пойнт за проведено напредване до стадиона, а предлагат да се употребява метро. Най-удобният маршрут от центъра на Брюксел е следния: Тръгване от метро станция Debrouckere и слизане на спирка Veeweyde. На входа на бранша за посетители на " Лото Парк " ще има представител на Лудогорец, който при потребност ще спомага на почитателите.

По мотив многочислените запитвания Лудогорец оповестява, че билетите за мача с Андерлехт свършиха предходната седмица. Съветваме последователите, които не разполагат с билети, да не подхващат пътешестване до Брюксел, защото няма да бъде допустимо закупуването им на място.
 Лудогорец продава млад гений в Италия
Лудогорец продава млад гений в Италия

Джанер Садетинов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР