Два дни преди мача реванш от плейофите в елиминационната фаза

...
Два дни преди мача реванш от плейофите в елиминационната фаза
Коментари Харесай

Важна информация за феновете на Лудогорец за мача с Андерлехт

Два дни преди мача реванш от плейофите в елиминационната фаза на Лигата на конференциите Андерлехт - Лудогорец станаха ясни детайлности към пропускателния режим на стадион " Лото Парк ", с който почитателите на единадесеткратните първенци, които ще гледат мача онлайн, би трябвало да се съобразят.

Двубоят в четвъртък е с начален час 18,45 ч. локално време, като бранша за гостуващи последователи отваря порти в 17,15 ч. Всички почитатели на Лудогорец ще влизат през вход 1 (1 Visitors) на " Лото Парк ". Привържениците подлежат на инспекция от стюардите и органите на реда. 

Всички почитатели, закупили ваучери, към този момент са получили своите електрони билети, които задължително трябва да бъдат разпечатани авансово, оповестява уеб сайтът на " орлите ".

Важно! Домакините не плануват отделяне на мийтинг пойнт за проведено напредване до стадиона, а предлагат да се употребява метро. Най-удобният маршрут от центъра на Брюксел е следния: Тръгване от метро станция Debrouckere и слизане на спирка Veeweyde. На входа на бранша за посетители на " Лото Парк " ще има представител на Лудогорец, който при потребност ще спомага на почитателите. 

По мотив многочислените запитвания Лудогорец оповестява, че билетите за мача с Андерлехт свършиха предходната седмица. Съветваме последователите, които не разполагат с билети, да не подхващат пътешестване до Брюксел, защото няма да бъде допустимо закупуването им на място.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР