Два дни преди деня за размисъл преди балотажа Мая се

...
Два дни преди деня за размисъл преди балотажа Мая се
Коментари Харесай

Гешев има човек в БСП и той е..... Мая Манолова!

Два дни преди деня за размисъл преди балотажа Мая се сети за....Гешев. Като видя, че няма различен метод да стопи разликата с Фандъкова кюстендилската адвокатка реши да печели поддръжката на Десните като запее в техния хор против избора на нов основен прокурор.

Късно е либе за китка. Къде беше до момента Манолова? Къде беше по време на полемиката за избора на Гешев измежду десните, почнала преди месеци? Сагата се точи от началото на лятото, а Мая от май се правеше, че лапа мухите.

Къде беше, когато стотина души отпред с Боец на Цветан Василев и проектант Игнатов блокираха Орлов мост на 24 октомври? Изкуствена работа, както всяко деяние на амбициозната русокоса нимфа от Осогово. Това не е обезверен ход за лов на риби - бананки в мътните води на Софийския канал. Манолова се изрече против Гешев, тъй като нейните спонсори от задкулисието я задействаха.

Едно позвъняване от Белград или от офисите на Капитал/Московска внезапно е размърдало Майчето, тъй като без кинти - няма кариера, няма малките екрани, няма билборди. Има единствено тъга.

Безутешна тъга за проиграното място на омбудсман. Ако искаше действително да бори Гешев и неговия избор, Мая щеше да си остане омбудсман с правото да сезира Конситуционния съд и легитимността да води борба в името на публичния интерес. Днес Мая е единствено един претендент за кмет, който се бори да ни оправя канализацията и дупките по улиците.

Този, който задейства наказаната на 20 години затвор за рушвети Иванчева да поддръжка Манолова, той задейства и Манолова да скача на Гешев.

Николай Бареков, жител на София и гражданин на Пловдив

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР