Два дни по-късно от обичайното, но по същата схема: ето

...
Два дни по-късно от обичайното, но по същата схема: ето
Коментари Харесай

Новото старо парче на Крис Корнел, зовът за помощ на Шер и фокусите на Емили Блънт

Два дни по-късно от нормалното, само че по същата скица: ето го новия Плейлист на Edna с части и филмови откъси от миналата седмица, на които си коства да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Помощ от приятел(ка)



Два дни преди края на септември Шер издава албум с кавъри на ABBA, а на класиката “SOS” се пада достойнството да бъде първото видео към плана . Вместо 72-годишната легенда обаче, в него виждаме дами от разнообразни раси и възрасти, а измежду тях разграничаваме и известни лица като Румър Уилис и Бети Ху. С видео, в което вземат участие напълно дами няма по какъв начин текста да не придобие различен смисъл, а точно за помощ, каквато може да съществува единствено сред дами. Друга причина да си пуснете клипа няколко пъти подред е ретро естетиката, които го карат да наподобява като фешън реклама от 70-те.

Музика след гибелта



Щеше да е тъпо, в случай че тази ария не беше намерила разпространяване след гибелта на Крис Корнел . Благодарение на брачната половинка му Вики Корнел обаче, “When Bad Does Good “ ще се появи дружно с още 10 неиздадени до момента песни на рок легендата през ноември. Специалното издание, простичко озаглавено “Chris Cornell”, ще съдържа общо 64 части , с цел да отпразнува 30-годишната кариера на музиканта.

Ново начало



След няколко готини части и година неявяване Виктория Георгиева разгласи, че към този момент ще продуцира сама песните си. Новото от нея се споделя „ Странни времена “ , има заразително звучене, а във видеото виждаме Вики с нова смела прическа и уверена визия. Стискаме палци за още по-успешна глава от кариерата на момичето, което преди броени дни навърши 21!

КИНО

Капитан на помощ



Ако светът не е запомнил Бри Ларсън с ролята ѝ в „ Стая “, която през 2016 година ѝ донесе статуетка „ Оскар “, то прекомерно евентуално е актрисата да остане по-популярна като супергероиня, която би трябвало да помогне за оцеляването на своите „ сътрудници “ и човешкия жанр. Първият филм от вселената на Marvel, отдаден на жена супергерой, е „ Капитан Марвел “ и дали ще е най-малко толкоз добър, колкото „ Жената знамение “ на конкурентните от DC Comics, ще разберем през 2019 година – и то не на коя да е дата, а на 8-ми март, за когато е планувана премиерата.

Бавачка фантазия



Още една супергероиня, която пада от небето и то по какъв начин! В края на декември ще можем да гледаме Емили Блънт като именитата бавачка в „ Мери Попинз се завръща “ . Героинята идва, с цел да напомни на към този момент порасналите наследници на сем. Банкс и всички нас, че от време на време би трябвало да погледнем на света с детски очи, с цел да повярваме, че повечко неща са вероятни. Ако не сте почитатели на мюзикълите, свиквайте занапред с мисълта, че филмът спада в тази категория, тъй като несъмнено ще има най-малко един човек (или няколко по-малки), който ще желае да гледа кино лентата с вас.

Заплетена в мрежа



Ако сте чели или гледали историите за Лисбет Саландер от поредицата „ Милениум “ , ще ви се желае да наблюдавате и „ Момичето в паяжината “ , а в случай че не сте – предлагаме да го извършите. След Нуми Рапас и Руни Мара в татуираната с змей кожа на шведската хакерка влиза Клеър Фой , която още веднъж играе мощна жена (освен Елизабет II в „ Короната “ и дамата на Нийл Армстронг в „ Първият човек “), само че ще би трябвало да покаже и по-грубата си страна. От началото ноември дружно с журналиста Майкъл Блумквист героинята още веднъж ще бори нарушители и корумпирани политици.

ОЩЕ

Поглед в бъдещето



“Low” e вторият сингъл от новия албум на Лени Кравитц – “Raise Vibration”, и е измежду частите, които ще ни чакат на концерта му у нас на 4 май следващата година. Чуйте, помислете и не се бавете, тъй като билетите към този момент са в продажба.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР