Два автомобила са се преобърнали в крайпътна нива, а трима

...
Два автомобила са се преобърнали в крайпътна нива, а трима
Коментари Харесай

При сблъсък: Две коли се преобърнаха в крайпътна нива край Монтана, трима са пострадали

Два автомобила са се преобърнали в крайпътна равнища, а трима души са потърпевши при злополука на пътя Монтана-Лом нощес, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Към 18,55 часа при придвижване от Монтана към Лом край село Расово недееспособен водач от село Замфир с „ Ауди А4 " подхванал изпреварване, само че не оставил задоволително разстояние и блъснал странично изпреварвания „ Фолксфаген Пасат " с лидер 20-годишен мъж от Лом. След удара двата автомобила станали неуправляеми и поредно излезли от пътя като се преобърнали в равнища край платното. Пострадали са три души – неправоспособният лидер е със строшен таз и голям брой други фрактури, а водачът и пасажер на 54 години от другия автомобил са с телесни повреди и охлузни рани. Тримата са настанени в болница в Лом.

Поради тежкото положение на предизвикалия злополуката водач, той не е тестван за алкохол, а тестът на другия лидер е негативна.

По случая е заведено досъдебно произвеждане по член 343 от Наказателния кодекс, прецизираха от полицейската дирекция в Монтана.

В последните месеци престъпните закононарушения в област Монтана понижават спрямо предходните две години, само че транспортните катастрофи леко нарастват, оповестиха от полицията в Монтана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР