Два автомобила, с които е извършван нерегламентиран превоз на пътници,

...
Два автомобила, с които е извършван нерегламентиран превоз на пътници,
Коментари Харесай

Спряха от движение две коли, превозвали нелегално пътници в София чрез онлайн приложение


Два автомобила, с които е осъществяван нерегламентиран транспорт на пасажери, са спрени от придвижване при акция на Столична дирекция на вътрешните работи, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Полицейската интервенция против нерегламентирания таксиметров транспорт е извършена през вчерашния ден на територията на София от чиновници на отдел " Икономическа полиция ", със съдействието на специалисти от Изпълнителна организация " Автомобилна администрация " (ИААА) и Националната организация за приходите (НАП). При проверка два автомобила, осъществена в региона на Храм монумент " Александър Невски " и Централната автогара е открито, че шофьорите - мъже на 58 години, реализират нерегламентирана таксиметрова активност, ползвайки интернет приложение. На място екип на Изпълнителна организация " Автомобилна администрация " е съставил актове на водачите и им наложил санкции в размер на 2000 лв..

Превозните средства са спрени от придвижване за период от една годна, свалени са регистрационните им табели, конфискувани са документите. Работа по формираните досъдебни производства продължава по надзора на Софийска районна прокуратура.
 Събев желае да се отстрани незаконно приложение за таксита
Събев желае да се отстрани незаконно приложение за таксита

Действията му са след сигнал от сектора

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР