Два автомобила изгоряха пред блок 98 в бургаския ж.к.Меден рудник.

...
Два автомобила изгоряха пред блок 98 в бургаския ж.к.Меден рудник.
Коментари Харесай

Изпепелиха паркирани коли в Бургас СНИМКИ

Два автомобила изгоряха пред блок 98 в бургаския ж.к. " Меден рудник ". Сигнал за пожара е подаден нощес, към 03 часа.

 Целта на умишлената офанзива бил лек автомобил Ауди А6 с бургаска регистрация, паркиран пред блока, защото притежателят му живее в непосредствена непосредственост.

Според оперативна информация колата е била залята със запалителна течност и запалена. Пожарът е унищожил изцяло Аудито и се е трансферирал към лек автомобил „ Шкода “, който също на процедура е погубен. Пожарът е засегнал, само че единствено отчасти още един автомобил.

 
Наши източници, които са добре осведомени с следствието оповестиха, че изгорялото „ Ауди “ е на известна фигура в Бургас – предприемач.

Свалени са голям брой видеозаписи, а съгласно проверяващи е имало сериозна подготовка преди реализирането на огнената вендета. Неслучайно е определен този ден – събота вечерта, когато трафикът към ж.к. “Меден рудник “ и в самия комплекс е най-интензивен. Извършителите се пробвали да се прикрият, защото през седмицата в късните часове съвсем няма придвижване и елементарно можеше да бъдат проследени, само че в събота вечер е много по-различно, написа " Флагман ".

Наши източници обаче настояват, че към този момент имало диря, по която се работи, с цел да бъдат " заковани " причинителят и поръчителят.

Снимки: " Флагман "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР