Дузпа донесе трите точки на Локомотив София в първата им

...
Дузпа донесе трите точки на Локомотив София в първата им
Коментари Харесай

Дузпа донесе победа на Локо София в дебюта на Стойчо Стоев

Дузпа донесе трите точки на Локомотив София в първата им среща от новия сезон в Първа лига и при формалния дебют на Стойчо Стоев. „ Железничарите “ одобриха Ботев Враца на своя стадион.

През първото полувреме Локо бе по-активен. В 15-ата минута Чавдар Ивайлов можеше да си вкара автогол при опит да изчистя топката след центриране. Последваха две благоприятни условия пред Красимир Станоев. В 27-ата минута той можеше да се разпише от директен свободен удар, само че топката мина над напречната греда на врата. Нов негов шут от границата на наказателното поле бе отразен от вратаря Костов. Две минути преди края на първото полувреме стражът избави и удар на Карлос Франсо.

Натискът на домакините продължи и след почивката. В 58-ата минута основният арбитър Георги Гинчев отсъди дузпа за нарушаване на Луис Суарес против Карлос Франса. Зад топката застана Димитър Митков и не сгреши.

В 65-ата минута Даниел Моралес направи три смени и промени системата на игра на тима. Минута по-късно Ботев направи чудесна офанзива, която приключи с удар на Чавдар Ивайлов от границата на наказателното поле, само че изпрати топката в навън. В 78-ата минута Чавдар Ивайло стреля, само че Любенов мазета в корнер.

В 83-ата минута Галин Минков се озова на голова позиция. Бранителят проби през центъра на терена и комбинира с Карлос Франса. Бразилецът върна топката към младия бранител, който обаче не съумя да нанесе прецизен удар от близка отдалеченост.

В 90-ата минута вратарят на домакините Александър Любенов избави акробатично страховит шут на Красимир Тодоров.

„ Труден мач. Очаквахме да е сложен по простата причина, че Враца си резервираха състава, а ние имаме много промени. Малко сме и като количество. Просто няма лостове, с които да се промени протичащото се на терена. Повечето са юноши – неготови за съществени борби “,

разяснява след срещата Стоев, който се завърна в българския футболен хайлайф след 4-годишна пауза.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР