Дузина известни българи са скарани със свои роднини, подобно дъщерите

...
Дузина известни българи са скарани със свои роднини, подобно дъщерите
Коментари Харесай

Семейни войни: Сузанита и сестра й нападнаха Орхан Мурад, Джена не говори със сестра си, Орлин Горанов скаран с брат си…

Дузина известни българи са скарани със свои родственици, сходно дъщерите на попфолк артистът Орхан Мурад.

В началото на седмицата доведената сестра на Сузанита показа детайлности от живота на пастрока си, които го показват в ужасна светлина.

" Орхан Мурад редовно изневеряваше на майка ми.

Още сестра ми Сузанита беше бебе, а той си викаше любовници у дома. Дори когато мама я оперираха от рак и лежеше с адска болежка в леглото, у нас още веднъж идваха дами. " Това разобличаване направи доведената щерка на Орхан Мурад - Александра Кузева. По-голямата сестра на Сузанита е плод на любовта на майка й Шенай от челен брак. Драмите в фамилията на Орхан Мурад и някогашната му към този момент брачна половинка Шенай настъпиха откакто стана ясно, че известният артист се развежда с майката на Сузанита. И не престават към този момент няколко месеца.

" Исках да запазя безмълвие, но не се сдържах. Когато изневеряваш редовно на една жена, грабиш от самочувствието й. Орхан Мурад споделя, че няма зависимости. А непрекъснато да имаш държанка какво е - физиологична потребност ли?

Орлин Горанов е в обтегнато връзки с брат си


Малцина знаят, че артистът и водещ на новото предаване на Българска национална телевизия „ Последният печели “ от години е в обтегнати връзки с брат си. Подобна е историята и на Христо Стоичков с неговия по-малък брат Цанко, на Димитър и Асен Бербатови, на Димитър и Петър Рачкови, както и на Ани Салич и нейния батко Антон. За да удостовери, че не поддържа връзка със личния си брат, Горанов не написа нито дума за него и в биографичната си книга, която скоро пусна на пазара. Поводът роднините да се смразят бил, че Иван Горанов преди време имал афинитет към хазарта. Когато пристигнали измененията в България, обичал да взема пари назаем, само че откакто не върнал част от борчовете си, ядосани негови другари го дали на прокурор. Те твърдели, че той им заречен да влага парите им в градеж, а това по този начин и не се осъществило. Баткото на артиста попаднал в полезрението на правосъдните органи, а Орлин не поискал да го отбрани. „ Не подкрепям контакти с брат ми. Не искам и да ме забърквате в каквото и да е по тематиката “, разяснява артистът преди време, когато родственикът му се забърка в съществени кавги.

Фолк звездата Джена не приказва с по-малката от нея Борислава и напълно я е изолирала от живота си.

Родственицата дори не е била канена на сватбата й с Атанас Стоев-Малкия Канар, и никога не е виждала племенника си, потресени са в чалга гилдията.  „ Двете имат много особени връзки. Скараха се жестоко преди години, когато Джена си науми, че Борислава е преспала с тогавашното й гадже Джино Бианкалана. Впоследствие си простиха, единствено че внезапно Джена реши, че сестра й желае да спи и с настоящия й мъж. Навсякъде споделя, че Борислава й завижда и й прави черни магии. От години не си приказват и жестоко се кълнат ”, разказват в гилдията.

Александра Сърчаджиева описа за връзките с биологичния си татко Йосиф Сърчаджиев.

 

Алекс е била е единствено на 1 годинка, когато Йосиф изоставя нея и майка ѝ Пепа Николова.

„ Баща ми е жив човек, който върви по своя път. Нещата, които описвам за него, са разказани по допустимо най-деликатния метод. Аз не го наскърбявам. Всеки има своя история, всеки взема решение по какъв начин да изживее живота си. Простила съм всичко на татко ми. Знам, че това е неговият избор и нямам право да му се дразня. Неговите очи няма да ги видя в публиката, дано бъдем реалисти, да не хвърчим в облаците. Разбира се, че съм сигурна в това, аз съм крепко стъпил човек на земята. Но, в случай че пристигна да ме гледа, бих се радвала. Може да разбере доста неща за мен ", призна Сърчаджиева в ефира на bTV.

Фолк фурията Камелия призна, че е имала сериозни проблеми с родителите си, които не приемали гаджето й Цветин.

„ Майка ми искаше за мен състоятелен и съумял мъж, а аз се влюбих в 19 годишен тийнейджър “, разкрива  Камелия. Тя показа още, че майка й е властна натура и като дребна я държала изкъсо. 

Десислава и майка й във война поради гаджетата на певицата

 

Женя Гайдарова по никакъв начин не одобрявала връзката на дъщеря си с много по-малкия Благой Найденов. А щом схванала, че още веднъж ще става баба, безусловно излязла отвън кожата си!  Още от младите години на Десислава, Женя почнала съществено да се меси в персоналния живот на дъщеря си. Говори се, че точно тя е повода за раздялата й със Зарко. щото раждане, че няма желание да си скапва настроението с непотребни кавги. Така двугодишната война сред майка и щерка няма изгледи скоро да завърши... 

Елай, синът на Благой Георгиев от Есмер Омерова, не познава татко си

Средният наследник на Благой Георгиев-Джизъса, който живее в Русия е замязял сериозна на пастрока си и образно удостоверява поговорката: “С какъвто се събереш, подобен ставаш “. Малкият Елай ще навърши 5 годинки през лятото. Мъникът не познава татко си и не го е виждал от 3 години.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР