Душан Влахович отбеляза три гола в рамките на два мача

...
Душан Влахович отбеляза три гола в рамките на два мача
Коментари Харесай

Душан Влахович: Имах труден период, но той мина

Душан Влахович означи три гола в границите на два мача за Сърбия и отборът на Драган Стойкович стартира с две победи евроквалификациите. След триумфа над Черна гора нападателят призна, че е имал сложен интервал в Ювентус този сезон. Той бе преследван от травми при започване на годината, а клубът бе осъден с лишаване на 15 точки.

“Сега желая да се завърна в Серия А и да продължа по този метод в Ювентус. Имах сложен интервал там, на в този момент всичко е наред ”, съобщи Влахович.

Играчът бе подложен на критика от някогашния нападател на Италия Лука Тони, който съобщи, че Влахович играе по-силно за националния тим, тъй като напрежение в Ювентус е по-голямо. На това Душан отговори с усмивка: “Лука в никакъв случай не е играл за нашия народен тим. Не знае какво е. Цялата страна чака и чака победи ”. Влахович има 11 гола в 28 мача за Юве този сезон. За Сърбия той е вкарал 13 попадения в 21 мача след дебюта си през 2020 година

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР