Дупница. Народният представител от ГЕРБ-Кюстендил Ивайло Константинов проведе работни срещи

...
Дупница. Народният представител от ГЕРБ-Кюстендил Ивайло Константинов проведе работни срещи
Коментари Харесай

Кюстендил: Народният представител Ивайло Константинов проведе работни срещи с кметове и общински съветници от Община Дупница

Дупница. Народният представител от ГЕРБ-Кюстендил Ивайло Константинов организира работни срещи с управлението и кметския екип на Община Дупница, както и със съветниците от ГЕРБ в локалния парламент. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. По време на срещите бяха разисквани редица настоящи въпроси и провокации, стоящи пред общинското управление.
Депутатът от ГЕРБ се срещна и с кмета на Сапарева баня Калин Гелев. По време на срещата бе разискван и напредъкът в построяването на минерални резервоари в Сапарева баня. Проектът е извънредно значим за курортното градче, защото с построяването на минерални резервоари ще се обезпечи непрекъснат дебит, ще има опция да се акумулира и разпределя вярно минералната вода и да се употребява по-ефективно. Константинов даде обещание да спомага и да сътрудничи с способените институции, в случай че е належащо.
С градоначалника на Сапарева баня националният представител от ГЕРБ разяснява и редица други значими планове и благоприятни условия за развиване, които има курортната планинска община.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР