Дупница. Народният представител от ГЕРБ Ивайло Константинов получи благодарствен адрес

...
Дупница. Народният представител от ГЕРБ Ивайло Константинов получи благодарствен адрес
Коментари Харесай

Народният представител от ГЕРБ Ивайло Константинов изпълни поет ангажимент и съдейства на известния дупнишки хор Св. Иван Рилски за запис на песни

Дупница. Народният представител от ГЕРБ Ивайло Константинов получи признателен адрес от Мъжкия хор " Св. Иван Рилски " във връзка направено от него подаяние. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. По време на своя приемна преди месец и половина в Дупница, Константинов бе потърсен за подпомагане от представители на хора. Тогава депутатът се ангажира да помогне финансово, с цел да може известният дупнишки хор да направи професионален запис на свои песни в студио. На състава му бе нужна сумата от 3 000 лева, които Константинов подари от свои персонални средства.
Диригентът на хора Таня Камбурова благодари от името на целия състав и връчи приветствен адрес на народния представител от ГЕРБ. В него Мъжкият хор изрича откровената си благодарност за поддръжката, която е оказал Константинов.
" Благодарим Ви за проявеното отношение и надълбоко ценим Вашата ангажираност към изкуството в град Дупница. Осъществените записи ще останат във фонда на града и ще потвърдят дейната активност на състава ни ", се споделя в благодарственото писмо, адресирано до народния представител от Дупница.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР