Дупничанката Моника Валериева избухна, тя реши да публикува във профила

...
Дупничанката Моника Валериева избухна, тя реши да публикува във профила
Коментари Харесай

Моника Валериева се разфуча заради "ВИП Брадър", разкри компаньонка ли е Мария!

Дупничанката Моника Валериева избухна, тя реши да разгласява във профила си във Facebook, обстоен текст, който зачеква всеки проблем на поп – фолк певицата Мария, в който оправдава и изяснява всяка нейна дума, след скорошната сълзлива изповед на певицата в шоуто „ Вип Брадър ”, написа struma.com.
Явно, Моника, подразнена от най–големия скандал в къщата до в този момент, когато Мегз, назова приятелката й „ компаньонка”, реши да излее страстите си и да отбрани приятелката си, ето какво написа:

„ Много хора ми писаха персонални известия за какво не подхващам изявление или отбрана на моята другарка Мария. Не бих и го направила, в случай че не беше епизодът, в който Мегз употребява епитета " компаньонка ".

Мария е един добър другар и доста позитивен персонаж. След всичките неща, които е претърпяла в живота си и не имам предвид 2-та и развода, и любовни драми, да съхраниш слънцето в теб, се изисква мощ и кураж.

Мария е жена, която в действителност се оправя сама в живота и по тази причина има самочувствието на диктатор-но на личния си живот, както и възприятието на истина. Няма изкривена визия за живота, макар че го е живяла доста по-различно от множеството хора.

Тези които споделят, че е имала този стандарт на живот с помощта на мъжете до себе си -да по този начин е. Много високия стандарт е бил поддържан от двата и някогашни брака. Но персоналният и стандарт преди тях никога не е бил невисок или даже приблизително равнище.

Тази жена, с този потенциал, в случай че е желала да е подсигурена, повярвайте ми, знае какво да направи. След двата си брака тя си потегля с един сак облекла. Това се споделя горделивост и достолепие. Което и тя самата цени повече от материалните облаги.

Въпреки че е правила жеста към тези мъже да спре кариерата си по тяхна воля. И тук идва разковничето, че когато един мъж се грижи за теб финансово и то с брак, това не е проституция или компаньонка (жена правеща компания на мъже за пари). Но да приемем, че не беше Мария, а една същинска продажница влезнала в къщата.

Кой от всички вътре има правото да каже в народен ефир, в час пик, онлайн предаване с ясното схващане, че не може да се премонтира - ти си изявена, ярка компаньонка. Аз ще ви отговоря -никой. Аз нямам дете, само че имам семейство, другари, родственици и бъдеще, на което Людмил Иларионов очевидно не обърна внимание и прекара идващите 2 години, и най-вероятно още 2, по съдилищата. Което съм сигурна, че ще направи и Мегз.

Повярвайте ми, аз ги познавам и двете. Мария употребява думата " умопобъркан ", а можеше да каже доста думи, които обаче щяха да дават отговор на истината. Не го направи. Знаете ли съветът ми към нея какъв беше, преди да влезе в къщата-бъди сдържана, забавлявай се и в никакъв случай не показвай тази твоя линия и мощ, типична на мъжки темперамент, тъй като хората харесват жертви.

Ще кажат, че си надута поради речника ти и че парадираш с материалните си неща. Тя ми сподели - въобще не се тормозя, аз отивам да се развличам. Знам какво е вътре, знам по какъв начин колкото да се сдържаш, тъй като вътре играта на " Звездите " е да махнеш егото си. Много хора не могат - Шеф Петров, Мегз и още, които имат вяра пъклен мощно, не че са съумели в живота, а че са създали нещо супер значимо за нацията.

Затова играта няма приплъзване. Но го разбираш месеци след излизането си. Това че Мария има човек до себе си, кадърен да се грижи за нея 2 пъти по-добре от последният и брачен партньор и то без брак, не е виновност на Мария. Тя не би могла да принуди, изнуди или ограби някой принудително.

Сега ще ви задам един въпрос, от който всеки ще си извади извод или ще даде отговора си( само че без да надценявате Мегз, тъй като тя не е мозъкът и тези неща са добре премисляни преди да се случат). Ето ви една загадка от кухнята.

Фризьорът на Мегз беше в Нови Хан в деня на нейната драма с перуката и на нейната скалъпена история (затова и влезе с перуката си, продажбите на тази перука я попитайте какъв брой са били?) И още един. Видяхте настроението на Мария и тона, с който предложи 3 хиляди лв..

Видяхте по какъв начин се обърна и сподели на бизнесдамите и предприемачите те какво ще извадят. Сега си задайте въпроса - откакто двете бяха не приятелки, само че близки познати, какво се е случило, че Мария да бъде по този начин предизвикана, по този начин изнервена (защото аз я познавам) за какво се ускори по този начин, за какво непрекъснато повтаряше-,, лекия род ", за какво взе това решение, замислите се кое ние не сме видяли преди,, офертата "? ”

Дългата защита на дупничанката, беше похвалена от нейните почитатели във Facebook, които не стопираха да я поздравяват, за проницателните й мисли и да поддържат мнението й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР