Дупничанинът Петьо Кюркчийски, по своя инициатива и с риск да

...
Дупничанинът Петьо Кюркчийски, по своя инициатива и с риск да
Коментари Харесай

Дупничанин свали от пилон скъсано знаме, поправи го и отново го върна

Дупничанинът Петьо Кюркчийски , по своя самодейност и с риск да бъде санкциониран, смъкна знамето , което се намира в местността Дренски хълм над града. Премахна скъсаната част от него, заши го и по-късно още веднъж върна българския трикольор на пилона .

Причината за това негово деяние е положението на знамето, преди един от най-големите ни празници - Освобождението на България.  
Уважаеми съграждани, скъпи българи! Днес си разреших да извърша нещо, което смятам за народен дълг. Както ще научите от видеото, в дейностите ми няма никакви политически претекстове, в които евентуално ще бъда упрекнат. Преди да подхваща тези дейности, аз персонално разговарях по телефона с кмета на община Дупница, господин Методи Чимев, и той съобщи, че българският трикольор ще бъде сменен с нов за националния празник на Република България - 3-ти март. След като това не се случи, взех решение да взема нещата в свои ръце и с наличните ми средства и благоприятни условия направих всичко по силите си Дупница да посрещне националния празник с гордо веещ се народен знак. Дълбоко имам вяра, че всеки член на нашето общество би трябвало да поставя старания за развиването на това общество и се надявам институциите да си вземат поука и да изчистят пропуските в връзката по сред им. ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ БЪЛГАРИ!!!
Публикувахте от в 2 март 2018 година
Във видео, оповестено в обществената мрежа, Петьо изяснява, че е провел диалог с кмета на Дупница Методи Чимев за промяна на скъсаното знаме. И макар уверението, че то ще бъде сменено, това не се е случило, през днешния ден след диалог със чиновници в Областната администрация е станало ясно, че ново знаме ще бъде доставено във вторник , което съгласно Петьо е „ след дъжд качулка “. Това го предизвика да смъкна знамето.  
 
Публикувахте от в 2 март 2018 година
Във видеото той прецизира, че не нарушава обществена общинска благосъстоятелност.

" Уважаеми съграждани, скъпи българи!
Днес си разреших да извърша нещо, което смятам за народен дълг. Както ще научите от видеото, в дейностите ми няма никакви политически претекстове, в които евентуално ще бъда упрекнат ", декларира Кюркчийски.

В мнения под видеото той получава възторженостите на потребителите в обществената мрежа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР