Дупничанин вдигна на крак полицията, след като заяви на съпругата

...
Дупничанин вдигна на крак полицията, след като заяви на съпругата
Коментари Харесай

Дупничанка поздрави съсед, а ревнивият ѝ мъж грабна огромен нож и...

Дупничанин подвигна на крайник полицията, откакто съобщи на брачната половинка си, че от ревнивост ще постави завършек на живота си. 38-г. С.И. и брачната половинка му завихрили скандал, той мощно ревнувал половинката си и даже й забранявал да приказва с мъжете на съседките си, оповестява struma.bg.

Съпругата му имала неблагоразумието да поздрави възрастен комшия и у дома мъжът й декларирал, че доста я обича и не може да понася да приказва с непознати мъже, даже и да ги поздравява. Грабнал кухненския нож и декларирал, че е подготвен да почине, с цел да й покаже любовта си.

Въпреки молбите на брачната половинка му да остави ножа и обещанията, че повече няма да поздравява съседа, мъжът не отстъпвал от желанието си. Жена му била принудена да търси помощ на тел. 112. На място пристигнала патрулка от РУП – Дупница с двама служители на реда.

Те половин час увещавали мъжа да им даде ножа, само че той бил неотстъпчив в желанието си да покаже какъв брой доста обича жена си. Единият от униформените лишил за секунди вниманието на ревнивеца и другият изтръгнал ножа от ръцете му. Полицаите изчакали младият мъж да се успокои и си тръгнали.

В фамилията и различен път е имало кавги от ревнивост, само че до такава прекаленост не се е стигало, разясниха съседи, чули за екшъна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР