Дупките са проклятието в живота на всеки британски шофьор. Но

...
Дупките са проклятието в живота на всеки британски шофьор. Но
Коментари Харесай

Димящ шофьор оставя груба бележка на съседа си за дупка - но хората казват, че той не е на мястото

Дупките са проклятието в живота на всеки английски водач. Но един водач се вбеси толкоз доста, когато дупка на пътя унищожи автомобилна гума, че оставиха гневна записка на съседа си, с цел да го откри.

Отговорността за поправянето на дупки и общата поддръжка на пътя постоянно е в ръцете на локалните препоръки, които – в случай че се потвърди, че са показали немарливост към поддържането на пътищата вярно – може да са задължени да заплащат за ремонта на вашия автомобил. Но въпросният водач счита, че членовете на обществото също са отговорни и би трябвало да подхващат стъпки, с цел да подчертаят всички рискове отвън дома си.

Съседът сподели, че е забелязал оранжев конус на пътя до жилището си и е отишъл на открито, с цел да видя защо става дума. Тогава той осъзна, че е подложен върху „ огромна дупка “ – и даже пристигна с ръкописна записка.

Пишейки в Reddit, той сподели: „ Хубава част от селската драма. Предполагам, че всички къщи би трябвало да имат конус. Имахме огромна дупка пред къщата ни от седмици...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР