Дупето е една от любимите части на човешкото тяло както

...
Дупето е една от любимите части на човешкото тяло както
Коментари Харесай

Фактите За Дупето, Които Не Знаем

Дупето е една от обичаните елементи на човешкото тяло както на мъжете, по този начин и на дамите. Представителите на мощния пол обичат да заглеждат добре завършени женски дупета, а дамите вършат всичко допустимо, с цел да притеглят мъжкото внимание.

Полагаме толкоз старания, с цел да имаме стегнат гъз, само че какво знаем като обстоятелства за тази част на човешкото тяло?

По-кръгъл ханш = по-високо в еволюционната стълбица – преди 3-4 милиона години, когато индивидът е еволюирал и проходил на два крайници, дупето е било най-младата част от човешкото тяло. Природата е решила, че си е свършила работата и няма какво повече да се трансформира. Единствено мозъкът е продължавал да се усъвършенства.

Размерът на дупето се дефинира главно от гените – хората, които имат повече червени нишки по дупето се радват на стегнат гъз на млади години и провиснал, когато остареят. Тези, които имат главно бели нишки, имат огромно дупе цялостен живот, само че когато остареят не се отпуска чак толкоз.
Жените също харесват добре завършени дупета – мъжете са известни със заглеждането на женски задници, само че и дамите си падат по стигнати задни елементи. Някои дами избират половинката си точно по този аршин.

Дупето се състои от мазнини и мускули – всяко бедро има 20 връзки и 12 мускула, като придвижването се обезпечава от три огромни бедрени мускула. Благодарение на тях ни можем както да вървим, по този начин и да пазим равновесие.

Преди години ханшът е бил грешен – в Средните Векове задникът се считал за греховно и срамно място. Причината е, че дупето е било непристойно безпрепятствено.

Първият показан гол гъз във филм е на Анет Калерман – австралийската спортистка и актриса се е пресрамила и решила да покаже дупето си на необятната публика. Дали гледката си е заслужавала?

Интересът към дупето съществува от епохи – мъжкият интерес към женските задници датира още от първобитните общества. Доказателство за това са фигурките, на които си проличава, че добре завършеното дупе е на респект, тъй като свидетелства за здраве и дарба за размножаване.

Кожата на задника е сензитивна – дупето има толкоз сензитивна кожа, че тя е в положение да усети изменение в температурата с 0.1 градус по Целзий.

Хубав гъз = богиня – в Древна Гърция дамите, които имали добре завършени дупета, се считали за посланички на боговете. Хората им посвещавали разнообразни творби на изкуството, написа teenproblem.bg.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР