Дунав записа трета победа от началото на сезона в първа

...
Дунав записа трета победа от началото на сезона в първа
Коментари Харесай

"Дунав" излъга "Локомотив" Пловдив със спорна дузпа

" Дунав " записа трета победа от началото на сезона в първа професионална футболна лига, откакто надделя " Локомотив " Пловдив с 1:0 на Градския стадион в Русе. Това бе и първи триумф на русенския отбор отпред с новия треньор Людмил Киров.

В 11-ата минута Ндиайе стреля рисково с глава, само че топката мина над вратата на гостите. В 19-ата минута " Локомотив " бе покрай гола след рисков пробив и изстрел на Бирсент Карагерен. Вратарят Филип Димитров обаче съумя да избие в корнер. При центрирането Асен Георгиев стреля с глава, само че топката се отби от левия непряк дирек. До края на първото полувреме двата отбора не съумяха да си отбележат гол.

Втората част стартира оспорвано, като в 51-ата минута Ндиайе от " Дунав " насочи удар, само че топката мина надалеч от вратата. Девет минути по-късно Ахмед Ахмедов от състава на домакините стреля с глава, само че топката мина над вратата на Мартин Луков.

В 67-ата минута " Дунав " поведе в резултата след тъкмо изпълнена дузпа от страна на Красимир Станоев. Главният рефер Валентин Железов уточни бялата точка, защото съгласно него Милош Петрович е играл с ръка в наказателното поле.

В добавеното време Исмаил Иса можеше да удвои резултата след рисков пробив, само че не съумя да насочи удар във вратата на " Локомотив ".

" Дунав ": Димитров, Попадийн, М. Ковачев, Динков, Петров, Станоев, С. Ковачев, Коконов, Костадинов, Ндиайе, Ахмедов

" Локомотив " Пловдив: Луков, Томашевич, Георгиев, Езе, Петрович, Ангелов, Банович, Буна, Умарбаев, Карагарен, Аралица
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР