Дунав (Русе) подписа договори с 25-годишния бразилец Виктор Сандис и

...
Дунав (Русе) подписа договори с 25-годишния бразилец Виктор Сандис и
Коментари Харесай

Дунав подписа с бразилец и алжирец

Дунав (Русе) подписа контракти с 25-годишния бразилец Виктор Сандис и с 23-годишния алжирец с френски паспорт Насим Зитуни. И двамата са офанзивни халфове, заяви треньорът на отбора Малин Орачев.
Контрактът със Сандис, който е играл в тим от трета дивизия в Бразилия, е за година и половина, а със Зитуни, подвизавал се в трета френска дивизия, е за две години и половина.

На конференцията участваха и други двама новопривлечени футболисти - централният бранител Мартин Ковачев, който е с контракт за година и половина, и бранителят Христо Лемперов, чийто договор е за две години и половина.

Ковачев и Лемперов, които не обличат за първи път фланелката на Дунав, обявиха, че ще дадат всичко от себе си, с цел да може тимът да резервира мястото си в Първа лига.

"С привличането на четиримата футболисти ще вдигнем доста равнището на тима ", сподели Орачев.
Треньорът съобщи, че е удовлетворен от подготовката в Анталия, където изискванията били прелестни, само че има и какво още да се желае.

"Ако желаеме да печелим мачове, би трябвало във всички линии да бъдем на положително равнище. Очакваме от директните противници на Дунав огромна битка. Всеки тим ще се старае до дъно, до момента в който има теоретични благоприятни условия. Който се приготви най-добре, който позволява минимум неточности, той ще остане при майсторите. Във футбола и душeвността е от голяма важност. Отбор, който може да играе напрегнат, съумява да печели ", съобщи Орачев.

Изпълнителният шеф на клуба Ивайло Петков разяснява, че Дунав е на 80 % подготвен.

"Направихме доста добра подготовка. Старанието на момчетата беше на професионално равнище. Има и още работа. Мисля, че тимът ни е окомплектован. Продължаваме да търсим само централен нападател ", сподели Петков.

Той изясни, че в Русе ще дойде сенегалец за тази позиция, който сега е в Истанбул, където изчаква виза за България. На проби ще пристигна и още един чужденец.

Последната контрола на Дунав преди втората част на сезона ще бъде на 10 февруари /събота/ в Разград против Лудогорец 2.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР