Дунав обяви, че е започнал работа с германска фермацевтична компания,

...
Дунав обяви, че е започнал работа с германска фермацевтична компания,
Коментари Харесай

Дунав Русе започна работа с немски фармацевтичен бранд

Дунав разгласи, че е почнал работа с немска фермацевтична компания, която ще оказва помощ на клуба в развиването му посредством доставки на артикули от висок клас в областта на медицината и здравословното хранене. Ето какво написаха "драконите " на формалната си страница:

"Изключително сме радостни да съобщим, че „ Дунав Русе “ и известният немски фармацевтичен бранд „ Doppelherz” започват съдействие.

Витамините, минералите и питателните добавки са неделима част от режима на всеки състезател, който желае да поддържа добра форма и тонус преди и по време на тежките натоварвания в подготвителния развой и формалните надпревари. Те оказват помощ и за бързото и качествено възобновяване на организма му след тях.

Затова и немският фармацевтичен колос, който е синоним на здравословен метод на живот, ще подсигури „ Драконите “ със своите артикули от извънредно висок клас, които сплотяват актуалните трендове в медицината и здравословното хранене с най-новите фармацевтични технологии. Новото партньорство ще покрие основен миг при развиването на младите спортисти, на които „ Дунав “ разчита за своя напредък в спортно-технически проект.

Брандът „ Допелхерц “ на „ Куайсер Фарма “ е една от най-харесваните марки в Германия, с помощта на безкомпромисното си отношение към качеството.

Качеството на употребяваните съставки се ревизира при започване на индустриалния развой. Отделно всички снабдители на „ Куайсер Фарма “ са сертифицирани, а предлаганите от тях първични материали се подлагат на непоколебим надзор на качеството. „ Куайсер Фарма “ разполага с високотехнологична лаборатория във Фленсбург, в която се вършат изпитвания както на суровините, по този начин и на партидите подготвена продукция.

Това, което отличава „ Допелхерц “, е обезпеченото немско качество и нововъведението, съчетани с грижата за здравето на цялото семейство и любовта към природата. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР