Думите след вота: Григорова обяви утрото за по-мъдро от вечерта,

...
Думите след вота: Григорова обяви утрото за по-мъдро от вечерта,
Коментари Харесай

Думите след вота: Григорова обяви утрото за по-мъдро от вечерта, Терзиев – ще говорим при окончателните резултати


Думите след вота: Григорова разгласи утрото за по-мъдро от вечерта, Терзиев – ще приказваме при окончателните резултати. Кратък беше първият коментар на Васил Терзиев, който съгласно първите данни от Exit poll печели кметските избори в София.
.
„ Управляващите би трябвало да се преценяват
с проблемите, които изнесохме. Не смятам, че има груби неточности, може би по-голямата интензивност, която първоначално не беше задоволителна. Другото всичко беше по този начин, както го бяхме възнамерявали ”, добави Старибратов. Той посочи, че ще бъде съпротива в Общинския съвет в Пловдив. „ Шанс за сглобка в Пловдив няма ”, добави Старибратов. Той сподели още, че не бил приел пост на заместник-кмет в общината.
Очаквах този резултат.
Това заяви Благомир Коцев от ПП-ДБ след успеха на балотажа на кметските избори във Варна, това сочат данните от exit poll-a на агенция „ Тренд “. Според предварителните данни за Коцев са гласували 49,2% от гласоподавателите. Иван Портних от ГЕРБ е събрал 45%. ПП-ДБ води с малко над 4% в морската столица пред досегашния кмет Иван Портних, сочат данните на „ Галъп “
„ Имаме още да свършим доста работа,
през днешния ден би трябвало да опазим вота до края на изборния ден и до края на отчитането на резултатите. Така, че сме съсредоточени напълно в това най-после ОИК да отрази действително резултата на жителите на Благоевград. “ Това заяви Методи Байкушев, претендент за кмет на Благоевград от ПП-ДБ. По думите те са разчитали напълно на свободен избор.
„ В същото време се оказа извънреден
напън от страна на Общинска администрация върху вота. Цял ден чиновници с външния си тип, обикалят града, секциите и основават извънреден стрес “, сподели той.
Дадох вяра на плевенчани и те
повярваха в мен и излязоха да гласоподават, това съобщи пред NOVA Валентин Христов от ГЕРБ, който по първични данни печели балотажа в Плевен.
„ Плевен има много проблеми и всички те
са значими, тъй че би трябвало да работим по разрешаването на всичките. Но първото нещо, което въпреки всичко би трябвало да създадем, е одит на общината, с цел да знаем какво би трябвало да градим по-нататък “, сподели Христов.  Той изясни, че градът не се е променял от 8 години и всичко е едно и също.
„ Мръсно е, има улични кучета,
има проблеми с водата, няма обходен път на Плевен, проблемите са много “, добави Христов. Според неговия конкурент, останал на второ място, и доскорошен градоначалник Георг Спартански това са прогнози и би трябвало да се изчакат формалните резултати.
„ Обичам града си и съм плевенчанин,
почитам нашите съграждани и ще продължа да работя за нашия град. Няма драма за мен, макар че някои го одобриха като борба на живот и гибел и включиха всички вероятни клевети, спекулации, обиди, „ закопаваха “ децата ми и мен персонално в гробищата, пожелаваха ми да ги хване рак, но съм горделив, че не отговорих на простащината, а организирах положителна акция “, описа Спартански и добави, че е обиждан с това, че е „ камила “ и „ яде деца “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР